حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

ترامپ: برای چه دنبال دخترم هستند؟

دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری پیشین آمریکا، کمیته تحقیق در مورد شورش ۶ ژانویه کنگره را پس از درخواست از دخترش، ایوانکا ترامپ برای مصاحبه به شدت مورد انتقاد قرار داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۲ - ۰۳ بهمن ۱۴۰۰ - 2022 January 23
کد خبر: ۱۱۹۰۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، ترامپ در این خصوص گفت: «این یک وضعیت بسیار ناعادلانه برای فرزندان من است؛ بسیار بسیار ناعادلانه. این مایه شرمساری شده؛ چه خبر است؟ آن‌ها از این چیز‌ها استفاده می‌کنند تا ذهن مردم را از این موضوع دور کنند که کشور ما چقدر بی‌کفایت اداره می‌شود. آن‌ها دنبال بچه رفته‌اند.»

کمیته منتخب مجلس نمایندگان که در مورد رویداد‌های ۶ ژانویه تحقیق می‌کند روز پنجشنبه از ایوانکا ترامپ درخواست کرد که با قانونگذاران صحبت کند و در نامه‌ای اعلام کرد که آن‌ها مایلند در مورد مکالماتی که او در مورد برنامه رئیس‌جمهوری برای ممانعت یا عدم ممانعت از شمارش آراء و مسائل دیگری که شاهد بوده یا در آن‌ها شرکت کرده است با او حرف بزنند.

ایوانکا ترامپ در دوران ریاست‌جمهوری پدرش به همراه همسرش جرد کوشنر به‌عنوان مشاور رئیس‌جمهوری کار می‌کرد.


این کمیته همچنین سوابق تلفنی مرتبط با پسر دونالد ترامپ، اریک ترامپ، و کیمبرلی گیلفویل را که قبلا مشاور ترامپ و نامزد دونالد ترامپ جونیور بوده، احضار کرده است.

ترامپ می‌گوید: این کمیته بیش از حد عمل کرده است. آن‌ها از هر قدرتی که دارند استفاده می‌کنند. آن‌ها افراد شروری هستند.»/همشهری

کلمات کلیدی: ترامپ آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار